// DTP

Meertalige DTP

DTP werk speelt bij ons een even belangrijke rol als talenkennis en taalvaardigheid. Ons eigen DTP-team heeft uitgebreide, actuele kennis van meertalige typografie en kan werken met praktisch ieder denkbaar softwarepakket voor zowel Mac als pc, waaronder Adobe InDesign®, Quark XPress®, Adobe Illustrator®, Adobe Photoshop® en Adobe Framemaker®.

Deze experts voorkomen problemen met talen die van rechts naar links worden gelezen en helpen onze klanten typografische fouten te vermijden, bijvoorbeeld bij woordafbreking of speciale lettertypen in bepaalde talen. Ook corrigeren zij tekstoverloop in grafieken en diagrammen, een veelvoorkomend probleem wanneer de doeltekst langer is dan de brontekst.

De laatste kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door ervaren proeflezers die uitsluitend in hun moedertaal werken. En omdat wij de allernieuwste DTP-technologie gebruiken, kunnen wij u tijd en dus geld besparen. Tot slot wordt de vertaalde tekst zorgvuldig in uw oorspronkelijke artwork ingevoegd. Zo bent u dus verzekerd van een vertaalde versie die er even goed uitziet als het origineel.

// Neem contact op. Voor ons is geen vraag teveel

ADVIES NODIG?