// service

Verzekeringen

In de uitdagende wereldwijde markt, verzekert Esperanto WBT u van vertalingen in 56 talen door vertalers met expertise van de verzekeringswereld.

 

Als bedrijf in de gespecialiseerde verzekeringsbranche, verwacht u een vertaalpartner die vertrouwd is in uw branche. Daarom kiezen wij bij Esperanto WBT voor verzekeringsvertalingen uitsluitend vertalers met taalvaardigheden en diepgaande kennis van de sector.

 

Onze vertaaldiensten voor de assurantie industrie zijn gebaseerd op een krachtige combinatie van taalvaardigheid en kennis van de branche. U bent dus altijd verzekerd van nauwkeurige en doeltreffende teksten, die snel worden aangeleverd. We doen dit voor ieder project, hoe ingewikkeld of gespecialiseerd het ook is: van juridische, financiële en medische documenten voor rechtsbijstand producten tot ziektekostenpolis, schaderapporten, expertiseverslagen maar ook tolkdiensten, zakelijke bedrijfscorrespondentie. Kortom: ons werk straalt een onmiskenbare integriteit uit, die uw bedrijf een tastbaar voordeel biedt op de scherp concurrerende markt van vandaag.

 

Verder beschikken we over de middelen en expertise om alle benodigde vertalingen op te leveren in alle gewenste indelingen en mediaformaten, specialisatie en in praktisch iedere taal van de wereld. Onze klantenportfolio omvat onder meer bekende internationale verzekeringsmaatschappijen, Expertise experts, en forensische instituten. VViN kwalificatie, en een eigen kwaliteitswaarborgsysteem, bent u verzekerd van een ongeëvenaard kwaliteitsbeheersysteem, compleet met terminologiebeheer. Wij creëren zelfs terminologiedatabases om individuele klanten optimale consistentie en betere kostenefficiëntie te bieden.

 

Onze persoonlijke accountmanagers beheren ieder project met de zorg, toewijding en efficiency die u van een bedrijf als Esperanto WBT, met bewezen reputatie verwacht. U bent dus verzekerd van één aanspreekpartner, consequent hoge kwaliteit en projecten die keer op keer op tijd en binnen afgesproken budget worden opgeleverd.