// service

(Sociale) media

Deskundige vertalers laten hun werk voor zich spreken.

Bij Esperanto WBT weten we dat onze klanten in de multimediasector eersteklas vertalingen verwachten, die alleen door vakkundige experts kunnen worden geproduceerd. Daarom worden uw vertalingen bij ons altijd verzorgd door deskundige vertalers met jarenlange ervaring op dit gebied.

Van gedrukt materiaal, online presentaties en ondertitels tot professionele voice-overs, onze vertaalspecialisten beschikken over de expertise om ondubbelzinnige en duidelijke teksten te produceren, die uw werk onmiskenbare authenticiteit geven. Onze portfolio omvat multimediawerk voor tevreden klanten in sectoren variërend van de entertainment tot energie, en van farmaceutica tot de financiële sector. Enkele recente projecten die wij hebben verzorgd, waren o.a. Griekse , Turkse, Arabische, Hebreeuwse (totaal 14 talen)  inlays, Poolse, Hongaarse en Duitse website SEO en o.a. Franse, Duitse, Spaanse, Chinees, Japanse en Koreaans (totaal 56 talen) voor online handleidingen voor een wereldwijd navigatiebedrijf.

Maar dat is nog niet alles. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid van een persoonlijke accountmanager voor de coördinatie en communicatie omtrent vertaalwerk. Zo profiteren klanten van doeltreffend, geïntegreerd projectbeheer en kunnen ze zich met een gerust hart volledig op hun eigen werk concentreren. Zelfs uw desktoppublishing is geen probleem. Wij hebben onze eigen experts die vertrouwd zijn met talloze DTP-pakketten. En het feit dat wij in praktisch iedere taalcombinatie en in de belangrijkste softwareprogramma’s en mediaformaten kunnen werken, is nog een reden waarom wij de concurrentie één stap voor zijn.

Onze uitgebreide portfolio van vertaaldiensten dekt werkelijk bijna alles, van marketingmateriaal en trainingsdocumenten tot gespecialiseerde softwarelokalisatie. Zo helpen wij u pakkende, functionele en consistente programma’s te maken, die foutloos werken in welke taal dan ook. Maar ook het bouwen, testen en verifiëren van de gebruikersinterface voor software en helpsystemen, niet alleen voor traditionele software maar ook voor multimediatoepassingen en web-, Mac-, pc-, server- en client-side applicaties.

Of kort gezegd: wij zijn uw (ver)taalpartner.