// onze services

Wij helpen je met onze services

Kwaliteitsvertalingen

We doen meer dan het vertalen alleen. Onze ruime ervaring en expertise is de basis van elk (ver)taalproject.

Ondertitelen

Doe een beroep op onze deskundigen om uw video uitgebreid en in meerdere talen te ondertitelen en testen.

Tolken

Creëer geen complexe spraakverwarring, zorg voor betrouwbare spraak-integratie, in elk gewenste taal.

DTP

Vertrouw op onze topmensen om pijnpunten in de anderstalige opmaak te elimineren, nieuwe technologie te implementeren en apps te ontplooien.

Meertalige app | website

Bouw de app | software | website die je nodig hebt en ons ervaren team zorgt dat het duidelijk en effectief in elk gewenste taal gebruikt kan worden.

Beëdigingen | Legalisaties

Wel of geen legalisatie, is vaak de vraag. Onze experts helpen en halen deze snel en efficiënt bij rechtbank, KvK, ministerie en ambassade.

// Neem contact op. Voor ons is geen vraag teveel

Advies nodig?

Emilia Clarke
"Ballast Nedam is een bouw- en ontwikkelbedrijf dat zich richt op de nationale en internationale markt. Ons doel is het bouwen van een veilige en duurzame leefomgeving gericht op gezondheid, comfort en welzijn. Onze toegewijde en vakbekwame mensen zijn onze grootste kracht."
Emilia Clarke
"Duidelijk advies. Dat is waar Hekkelman voor staat. De advocaten en notarissen adviseren gemeenten, provincies, Waterschappen, ondernemingen, ondernemers en particulieren."
Emilia Clarke
"We zijn een bedrijf met een coöperatief karakter: want samen kun je financiële risico's makkelijker dragen dan alleen."
Emilia Clarke
"Wij zijn een coöperatie van kwekers en streven naar duurzaam succes voor onze leden. We verbinden kwekers en kopers en werken samen met alle partijen in de sierteeltsector, zodat de sector blijft groeien.."