Blog

Waarom is Esperanto zo succesvol in de samenwerking met Royal FloraHolland.

 

Met ons team van Oekraïense tolken verzorgen we in heel Nederland, op locatie, Oekraïense tolkwerkzaamheden, ook bij Royal FloraHolland in Naaldwijk.

Daarvoor passen onze uitgangspunten ook mooi bij elkaar…
Royal FloraHolland geeft aan ‘Connect to Grow’ en dat ‘Connecten’ dat doen we hoor!
Beloofd is beloofd.

Want iedere werkdag weer, zelfs vanaf 6 uur, staan er meerdere tolken van Esperanto paraat om op de werkvloer te kunnen tolken in het Oekraïens, Russisch, Pools en Tsjechisch.

 

We hebben Oekraïense tolken in heel Nederland, waarmee we (zoals ze ook bij RFH zeggen) ‘grenzen doorbreken en alles en iedereen bij elkaar
brengen’. Ook bij het ‘bouwen aan een wereldsucces’ van Royal Flora Holland dragen we graag ons steentje bij met onze tolkwerkzaamheden.

Snel een Oekraïense tolk nodig?

Oftewel samen tolken en connecten? Dat is wat we doen en waar we goed in zijn. Heeft ook u voor uw Oekraïense medewerkers een Oekraïense tolk nodig? Neem contact op met ons topteam.

…Samen bouwen aan een wereldsucces.
Royal FloraHolland

DAT BEGINT MET KENNIS IN DE BOL

Van Afrika tot Azië. Van Europa tot Zuid-Amerika. Onze kopers en kwekers opereren op alle continenten. Ons platform Floriday doorbreekt grenzen en brengt alles en iedereen bij elkaar. We maken het handelen wereldwijd eenvoudiger, versimpelen en versnellen processen en verduurzamen de sector. Een marktplaats vol innovatieve services die de sierteeltsector klaar maakt voor de toekomst. De plannen die we gekweekt hebben? Lees meer over onze internationale ambities.

Miljarden bloemen in miljoenen vazen. Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar de logistieke operatie erachter is enorm. Die gaat veel verder dan de distributie alleen. Alle producten gaan op tijd de koelcel in. 24/7 moeten de karren en fusten klaarstaan. Die we eerst reinigen in enorme machines voordat we ze kunnen gebruiken. Zo mogelijk nog complexer is de internationale logistiek. Maar wat je rol ook is, welk werk je ook doet, je geeft kleur aan de wereld en draagt bij aan een wereldwijd succes…”