// service

IT en Telecommunicatie (ICT)

De beste vertalingen voor de IT- en telecomsector (ICT),  komen van taalkundigen met inzicht en ervaringen in de branche.

De ICT-sector is een dynamische industrie. Het is een branche met technologieën die zich ongelooflijk snel ontwikkelen met een geheel eigen cultuur, vaktaal en terminologie. Daarom zorgen wij dat onze klanten in deze sector kunnen profiteren van de expertise van deskundige vertalers die goed bekend zijn in de wereld van ICT en telecommunicatie. En dat blijkt uit de onmiskenbare duidelijkheid en hoge impact van hun werk. U kunt er dus van op aan dat wij bij alles wat we doen consequent de hoogste normen hanteren.

Tot onze klanten behoren producenten van hardware en software, variërend van patchkabels en computersoftware tot verkoopmateriaal voor een van de grootste namen in de telecomsector. We verzorgen zowel projecten voor conventionele commerciële pc-applicaties als voor zeer gespecialiseerde technische apparatuur. Tijdens het software lokalisatieproces lichten wij de verschillende teksten uit de interface, die we vervolgens vertalen en weer importeren. Daarnaast worden alle elementen, zoals werkbalken en foutmeldingen, zorgvuldig gecontroleerd zodat ze altijd duidelijk en consistent zijn. Andere vlakken van ons vertaalwerk voor deze sector zijn technische informatiebladen, product- en marketingbrochures, contracten, aanbestedingen en offertes.

Vanzelfsprekend is de manier waarop wij onze klanten van dienst zijn even belangrijk als het eindproduct. Daarom bieden wij de mogelijkheid van persoonlijke accountmanagers om uw projecten snel en probleemloos op te leveren. Voeg daarbij het feit dat wij flexibel genoeg zijn om het bronmateriaal in alle mediaformaten en softwareprogramma’s te verwerken en beschikken over de mogelijkheid om in praktisch alle talen van de wereld te vertalen, en het wordt duidelijk waarom wij over een bewezen reputatie beschikken.