// service

Technische documentatie

Al bijna 35 jaar lang schrijven wij met onze technische vertalingen een succesverhaal. Het is dan ook geen wonder dat wij de voorkeurspartner (Preferred Supplier) zijn voor zowel Nederlandse als internationale klanten uit een enorme verscheidenheid aan sectoren. VViN kwalificatie, en een eigen kwaliteitswaarborgsysteem betekent dat wij de kwaliteit van ons werk streng controleren en dat onze technische vertalingen worden gemaakt door taalkundigen met diepgaande kennis van het onderwerp waaraan ze werken. U kunt er dus van op aan dat ons werk altijd duidelijk, gedetailleerd en overtuigend is, zelfs bij de meest gespecialiseerde en complexe projecten.

Wij werken in praktisch alle talen en softwareprogramma’s en hebben bijgedragen aan het succes van bedrijven uit de meest verschillende en uitdagende branches, van werktuigbouwkunde, autotechniek en procestechnologie tot elektronica en regelinstrumenten. Voorbeelden van documenten die wij voor onze klanten hebben geproduceerd zijn onderhoudshandleidingen, veiligheidsinformatiebladen, NEN-normeringen en technische specificaties, installatiehandleidingen, technische productcatalogi, veiligheids- en gezondheidsdocumenten en octrooien, websites en persberichten.


Wanneer het echt technisch wordt, biedt Esperanto WBT uitkomst

Onze technische vertalers zijn niet alleen vertrouwd met de vaktaal, terminologie en uitdagingen van uw sector, maar beschikken ook over de kennis en praktijkervaring die nodig is om complexe of zeer technische concepten en producten te begrijpen. Bovendien zijn het allemaal hooggekwalificeerde linguïsten die alleen in hun moedertaal werken  − uw garantie voor zorgvuldig en goed geformuleerde teksten.

Voor optimale consistentie in al uw schriftelijke materiaal gebruiken wij geavanceerde software en  vertaalgeheugens, die u bovendien het extra voordeel van kortere levertijden en lagere kosten bieden. Deze software helpt ons tevens stijlgidsen en gedetailleerde terminologielijsten op te stellen, die specifiek op uw bedrijf of organisatie zijn toegesneden.

Dankzij ons eigen DTP-team kunnen wij niet alleen grafisch werk en tekeningen verwerken, maar ook technische illustraties maken om uw handleidingen en andere materialen extra duidelijkheid en impact te geven. Verder beschikken wij over de middelen om technische vertalingen op te leveren in praktisch ieder denkbaar formaat, waaronder Microsoft Office, Quark Xpress, XML, HTML, JSON, Adobe PDF, Adobe FrameMaker, Adobe InDesign, Adobe Illustrator en PageMaker. Onze klanten vertellen ons dat deze flexibiliteit het werken met ons niet alleen eenvoudig maar ook zeer rendabel maakt.